Λειτουργία

Τα Φροντιστήρια ΣΠΟΥΔΗ ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1982 στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ιδρύθηκαν από τον μαθηματικό Θανάση Σκύφα , τον φυσικό Μανώλη Παπούλια και τη φιλόλογο Έφη Ριζά . H συναντίληψή τους για θέματα εκπαίδευσης και προετοιμασίας Yποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις οδήγησε στη δημιουργία ενός πολυεπίπεδου Φροντιστηριακού Φορέα που ήταν σε θέση να ανταποκριθεί με την ίδια επιτυχία σε όλους τους επιστημονικούς προσανατολισμούς, και θετικούς και θεωρητικούς. Γιʼ αυτό και Επιστήμονες όλων των Ειδικοτήτων, Γιατροί, Νομικοί, Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, Εκπαιδευτικοί υπήρξαν μαθητές της ΣΠΟΥΔΗΣ.
Από το 1982 και μετά ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ, με συμμετοχή νέων και πολλά υποσχόμενων συνεργατών, επεκτείνεται στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ το 1983, στον ΒΥΡΩΝΑ το 1999, και στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ το 2014, πάντοτε με σεβασμό στην ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών και με διαρκή προσπάθεια ανανέωσης και προσαρμογής στα καινούρια εκπαιδευτικά και εξεταστικά δεδομένα.

Πρωτοπορία

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ πάντοτε πρωτοπόρος στέκεται κοντά στον Υποψήφιο με παρουσία στα ΜΜΕ, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δημοσιεύοντας θέματα στον Τύπο όσο και κατά τη διάρκεια των Εξετάσεων προσφέροντας έγκαιρα και αξιόπιστα τις απαντήσεις σε όλα τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα Μαθήματα, μια και επί σειρά ετών η Διεύθυνση των Φροντιστηρίων μας και οι Συνεργάτες Καθηγητές έχουν αδιάλειπτη παρουσία σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΝΕΤ, ΕΡΤ, STAR και ΣΚΑΪ) καθώς και σε sites (Star.gr, TheTOC.gr, 360pedia.gr, parapolitika.gr κ.ά.)

Νέο Βήμα

Ένα νέο βήμα του φροντιστηριακού Οργανισμού ΣΠΟΥΔΗ είναι η δημιουργία του Ηλεκτρονικού Εκπαιδευτικού Φορέα e-spoudi που φιλοδοξεί να συνεχίσει και να συμπληρώσει το ίδιο πετυχημένα το έργο του παραδοσιακού εκπαιδευτικού φορέα. Στο διάστημα της ενασχόλησής μας τόσο με την προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλαδικές όσο και με την υποστήριξη των μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου στην καθημερινή εκπαιδευτική πράξη συνειδητοποιήσαμε το σημαντικό εκπαιδευτικό έλλειμμα που παρατηρείται στην πράξη για ένα πλήθος μαθητών. Μαθητών που είχαν ανάγκη την προσωπική παρακολούθηση, την υποστήριξη, για να επιτύχουν υψηλούς εκπαιδευτικούς στόχους αλλά και μαθητών που βρίσκονταν μακριά από τα αστικά κέντρα ή και από τα εκπαιδευτήριά μας και δυσκολεύονταν να προσεγγίσουν αξιόπιστους εκπαιδευτικούς χώρους απευθύνονταν συχνά στα Φροντιστήριά μας ζητώντας τη βοήθειά μας.
Υπό το βάρος αυτών των δεδομένων αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία και να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό του e-spoudi, ενός φορέα υψηλών στόχων και εξαιρετικών εκπαιδευτικών δυνατοτήτων. Το ενδιαφέρον μας για το εκπαιδευτικό έργο και η αγάπη μας για τους μαθητές αποτελούν τη βάση για την επιτυχία του δύσκολου έργου που αναλαμβάνουμε, το οποίο σας υποσχόμαστε ότι θα πραγματώσουμε αποτελεσματικά και πετυχημένα.
Last modified: Monday, 3 September 2018, 10:11 PM